Kledingvoorschriften

Kleuterdans:

Kleuters voelen zich in de dansles het best in een shortje en een T-shirt, terwijl zij heel graag op blote voeten dansen (de vloeren in onze zalen en in onze kleedkamers zijn alle voorzien van vloerverwarming)

 

Jazzdance:

Jazzdance 1 t.e.m. Jazz 6
In deze lessen dragen de dansers een zwarte maillot of zwart topje, en een zwarte dansbroek . Dansschoenen kunnen, maar er mag ook op blote voeten gedanst worden.

12+
In deze lessen dragen de dansers comfortabele danskledij waarin alle bewegingen goed zichtbaar zijn. Dansschoenen worden aangeraden.

Volwassenen
In deze lessen dragen de dansers comfortabele danskledij waarin alle bewegingen goed zichtbaar zijn.

 

Modern dance:

Om jezelf ten volle te kunnen geven in deze dansstijl zijn kniebeschermers onmisbaar. Verder zijn een korte zwarte short en een losse top of t-shirt aan te raden. Footundeez maken het draaien gemakkelijker en lange zwarte sokken het geheel wat modieuzer.

 

Streetdance:

Bij streetdance is de kledij veel ‘losser’ dan bij andere dansstijlen, lekker baggy  maakt het fijn om in te dansen. Ook schoenen mogen niet ontbreken: een paar goede sneakers maakt het dansen van kort en krachtige bewegingen veel gemakkelijker (wel enkel schoenen waar NIET mee buiten gelopen wordt!)

 

Showdance:

In deze lessen draagt de danser sportieve danskledij waarin hij of zij zich comfortabel voelt om het beste van zichzelf te geven. Dus een zwarte short of dansbroek gecombineerd met een top of T-shirt, waarin alle bewegingen goed zichtbaar zijn, zijn ideaal.

 

Klassiek ballet + Stretching & techniek:

Ballet 6+ en 8+: roze maillot, roze collants, roze demi-pointes (haren in een dotje).

Ballet 10+ en 12+: zwarte maillot, roze collants, roze demi-pointes – eventueel zwarte balletshort (haren strak in een dot).

 

Hedendaags:

Loszittende kledij om gemakkelijk te bewegen.